آخرین وضعیت طرح ساماندهی نیرو‌های شرکتی + جزئیات کامل خبر جدید دولت درباره اعمال مدرک تحصیلی دوم کارمندان وزیر اطلاعات: هیچ‌کس طرفدار این‌که برخی ناهنجاری‌ها ادامه یابد نیست/یکی از این ناهنجار‌ها، برهنگی است که باید جدی گرفته شود پزشکیان: تلاش دولت ارائه بودجه بدون کسری به مجلس است پاسخ وزیر کشور به سوال درباره تقسیم تهران به غربی و شرقی پزشکیان قانون الحاق ایران به پالرمو و سی‌اف‌تی را ابلاغ کرد پزشکیان: هدف اسنپ‌بک، محدود کردن فروش نفت ایران است سردار فدوی: اسرائیلی‌ها از ایران تو دهنی محکمی خوردند اولین واکنش شمخانی به حواشی فیلم جنجالی عروسی دخترش: حرامزاده‌ها، من هنوز زنده‌ام عزل ۵ مدیر دولتی در پی گزارش‌های مردمی / سامانه فواد برای ثبت شکایات مردم راه اندازی شد + فیلم سرلشکر پاکپور: سپاه پاسداران برای تقویت پیوند‌های راهبردی با نیرو‌های مسلح یمن آمادگی دارد واکنش ضرغامی به فیلم عروسی دختر شمخانی سردار نقدی در مورد ادعای ترور مرحوم رئیسی توسط اسرائیل: در بررسی هیات‌های فنی به هیچ چیزی برخورد نکرده‌اند که قرینه‌ای برای وجود یک عامل خارجی باشد اظهارات یک نماینده مجلس درباره ادعای ازدواج اتباع خارجی با زنان ایرانی برای اخذ تابعیت بیانیه سپاه در پی ترور «ملاکمال» معتمد بلوچ

رهبری در دیدار امروز کارگران چه گفتند؟

رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار هزاران کارگر از سراسر کشور با تحلیل شرایط اقتصاد و تحریم‌ها، وضعیت کارگران را مورد توجه قرار دادند و گفتند: بهبود حال جامعه‌ کارگری تأثیر بزرگی در بهبود حال کل جامعه دارد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۵ - ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 24
کد خبر: ۲۳۷۷۹۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی به مناسبت هفته کار و کارگر امروز چهارشنبه (پنجم اردیبهشت۱۴۰۳) در دیدار هزاران نفر از کارگران سراسر کشور در حسینیه امام خمینی(ره) به نکات مهمی از جمله مساله کارگران، امنیت شغلی، تولید و موانع بر سر راه آن اشاره کردند(اینجا) که مهمترین بخش‌های بیانات به شرح زیر است.

* مردمی‌سازی اقتصاد

_اگر مردم وارد میدان اقتصاد شوند تولید جهش پیدا می‌کند.

_وقتی تولید جهش پیدا کند، کشور و آحاد مردم ثروتمند می‌شوند و مشکلات فراوان کارگری و اقتصادی در کشور از بین می‌رود.

_یکی از مهم‌ترین نیازهای جامعه‌ کارگری مسأله‌ امنیت شغلی است. این کارگری که حالا با قناعت با نجابت مشغول کارش است لااقل بداند که آینده‌ شغلی‌اش تضمین شده است. امنیت شغلی از وظایف مسئولین است.

_یک نکته‌ دیگر مسأله‌ بیمه‌هاست. سیاست‌های کلّی تأمین اجتماعی که شامل کارگر و غیرکارگر می‌شوند اینها مدت‌ها پیش ابلاغ شده منتها تا حالا کارهایی که باید انجام بگیرد درست کامل انجام نشده.

* رکن جهش تولید

_رکن جهش تولید کارگر است. کارگر و کارآفرین دو همکار در خط مقدم نبرد اقتصادی هستند.

* توجه به معیشت کارگران

_بهبود حال جامعه‌ کارگری تأثیر بزرگی در بهبود حال کل جامعه دارد.

_یکی از مهم‌ترین نیازهای جامعه‌ کارگری مسأله‌ امنیت شغلی است. این کارگری که حالا با قناعت با نجابت مشغول کارش است لااقل بداند که آینده‌ شغلی‌اش تضمین شده است. امنیت شغلی از وظایف مسئولین است.

_یک نکته‌ دیگر مسأله‌ بیمه‌هاست. سیاست‌های کلّی تأمین اجتماعی که شامل کارگر و غیرکارگر می‌شوند اینها مدت‌ها پیش ابلاغ شده منتها تا حالا کارهایی که باید انجام بگیرد درست کامل انجام نشده.

* ضرورت تداوم روند احیای واحدهای تولیدی

_در دوره‌ای مبتلا به تعطیلی کارخانه‌های بزرگ شدیم، به همت مسئولین در این یکی دوساله خیلی از کارگاه‌های تعطیل شده راه افتاد و این کار باید ادامه پیدا کند.

* هدف تحریم‌ها چیست؟

_هدف از تحریم، در تنگنا گذاشتن ایران اسلامی است. می‌خواهند نظام اسلامی از خطوط استعماری و استکباری آنها تبعیت کند، تسلیم خواسته‌های زورمدارانه و توقعات قدرت‌طلبانه‌ آنها بشود.

_محال است تسلیم شویم.

_حالا بعضی خیرخواهانه - نظرشان خیرخواهی است ان‌شاءاللّه‌ - مدام توصیه می‌کنند که خب آقا با آمریکا مثلاً [کنار بیاییم].

_یک چیزی می‌گویم گوش کنید! توقعات آمریکا که تمامی ندارد. در زمینه‌های سیاسی، اقتصادی و در تدابیر کلی کشور آنها تبعیت محض می‌خواهند. نظام اسلامی محال است تسلیم چنین زورگویی بشود.

*رمزگشایی‌ از ناکارآمدی تحریم‌ها

_یک ملّت زنده، از دشمنی دشمن هم فرصت برای خودش درست می‌کند. این توصیه‌ همیشگی است. یک نمونه‌اش همین مسأله‌ تسلیحات است.

_پیشرفت‌های تسلیحاتی دشمنان را متعجب کرد، ایران در بحبوحه‌ تحریم بتواند سلاح پیشرفته آن هم با این تعداد به وجود بیاورد؟ بله می‌تواند. بیشتر از این هم می‌تواند، بهتر از این هم می‌تواند. ان‌شاء‌اللّه پیشرفته‌تر از این هم می‌تواند. فقط سلاح هم نیست، در پزشکی و سلامت با وجود همه تحریم‌ها جزو پیشتازان در منطقه و دنیا هستیم.

*جنگ غزه برای صهیونیست‌ها عایدی ندارد

_فاجعه‌ای که صهیونیست‌ها در غزه آفریدند به جایی نخواهد رسید. حالا همه دنیا دارند از فلسطین حمایت می‌کنند.

_فلسطینی دارد از خانه غصب شده خودش دفاع می‌کند، او تروریست است؟/ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار